Unelmiesi hääjuhla

Häät

Deligo Catering tarjoaa täydellisen palvelupaketin ja vankan kokemuksen elämäsi tärkeimmän juhlan onnistuneeseen toteutukseen. Meiltä saat samasta paikasta suussasulavat makuelämykset ja näyttävän hääkakun, sekä joustavan ja iloisen palveluasenteen.

Kauttamme on myös mahdollista vuokrata erilaisia juhlatiloja ja halutessasi autamme mielellämme myös ohjelman suunnittelussa ja koristelussa. Jos siis tarvitset perinteisen pitopalvelun lisäksi mahtavan hääbändin tai tyylikkään morsiuskimpun, nekin ovat kätesi ulottuvilla.

Valitse valmis menu tai kerro omat ideasi

Meillä voit valita menun valmiista vaihtoehdoista tai suunnitella niiden pohjalta haluamasi kokonaisuuden. Myös kokonaan uusi ja yksilöllinen, juuri teille suunniteltu menu onnistuu toiveidenne mukaan. Panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin, jotka ovat pohja onnistuneelle ja suussasulavalle toteutukselle. Buffet on toimiva ja tyylikäs vaihtoehto ihanaan herkutteluun. Meiltä saat myös suussasulavat ja tyylikkäät cocktailpalat. Esimerkkivaihtoehtoihin voit tutustua tarkemmin Buffet & cocktail -osiossa!

Juhlan kruunaa upea kakku, jonka voit valikoida kakkugalleriamme vaihtoehdoista tai tarvittaessa toteutamme kakun alusta loppuun omien visioidesi pohjalta. Meiltä saat myös herkulliset leivokset ja muut suussasulavat makeat herkut.

Täyteen palvelupakettiin kuuluu mm.

Catering – herkulliset tarjoilut toiveidesi mukaan raikkaista raaka-aineista toteutettuna
Juhlatila – sopivan ja tyylikkään juhlapaikan vuokraus viihtyisällä sijainnilla
Koristelu – juhlatilan koristelu luo tunnelmaa ja antaa paikalle halutun loppusilauksen
Ohjelma – ohjelman suunnittelu ja halutessasi vaikka hääbändin vuokraus
Morsiuskimppu – asun kruunaava kaunis toteutus toiveidesi mukaan

Voit kysyä apua myös muussa toteutuksessa. Meiltä saat iloisen palvelun, tyylikkään toteutuksen, sekä raikkaan ja nuorekkaan visuaalisen ilmeen. Haluamme tehdä juuri sinun hääpäivästäsi täydellisen!

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.Lue lisää: Asiakasrekisteri