Tyylikkäät juhlapaikat Turussa

Juhlatilat Turku

Autamme löytämään kauniit ja käytännölliset juhlatilat, jotka luovat tilaisuudellesi tyylikkäät puitteet. Onnistuneesti valittu juhlatila auttaa omalta osaltaan halutun tunnelman luomisessa ja saa vieraat sekä tietenkin sinut viihtymään ja nauttimaan itse juhlasta. Catering palvelumme mahdollistaa myös kattavan ja herkullisen, toiveitasi vastaavan tarjoilun sujuvasti suoraan paikan päälle.

Kerro meille mitä tarvitset, niin autamme löytämään sopivat tilat juuri sinun tilaisuuteesi. Oli kyseessä yritystilaisuus, häät, merkkipäivä, valmistujaiset tai jokin muu juhla, etsimme potentiaaliset juhlapaikat ja juhlatilat puolestasi, lopullisen päätöksen teet sinä.

Halutessasi saat meiltä koko tilaisuuden toteutuksen tarjoiluineen. Autamme mielellämme myös koristelussa ja ohjelman järjestämisessä!

Mitä kannattaa ottaa huomioon juhlatilaa valitessa:

Sijainti ja kulkuyhteydet – viihtyisä sijainti hyvillä kulkuyhteyksillä; paikan päälle on helppo löytää ja tulla. Myös pysäköintimahdollisuudet on hyvä ottaa huomioon tarvittaessa.

Tilan koko – sopivan kokoinen ja viihtyisä paikka tilaisuuden osallistujamäärään nähden takaa kaikille mukavan tunnelman ja sujuvan toteutuksen. Sinä ja vieraasi voitte keskittyä pelkästään juhlasta nauttimiseen.

Käytännöllisyys – toimiva tila, josta löytyy kaikki oleellinen haluttuun käyttötarkoitukseen; toimiva keittiö, viihtyisät yleiset tilat yleiseen oleiluun, helppo siirtyminen paikasta toiseen tilan sisällä ja paikka mahdollisille esiintyjille.

Muunneltavuus – mahdollisuus koristeluille ja sinun näköisellesi, juhlan teemaan sopivalle tyylikkäälle toteutukselle persoonallisella loppusilauksella, mitä ikinä juhlaasi haluat.

Viihtyvyys – tyylikäs ja tunnelmallinen tila kauniissa ympäristössä luo puitteet onnistuneelle tilaisuudelle ja saa vieraat viihtymään.

Juhlapaikat ja juhlatilat löydät helposti kauttamme, oli kyseessä yksityistilaisuus tai yritystilaisuus. Kerro millainen juhlatila on haussa, autamme löytämään parhaan ratkaisun – Turku ja lähialueet. Tavataan juhlatunnelmissa!

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.Lue lisää: Asiakasrekisteri