Suussasulavia makuelämyksiä

Catering & pitopalvelu – Turku

Laadukas pitopalvelu, ihania makuelämyksiä ja iloinen palvelu! Deligon menut tunnetaan suussasulavista makuelämyksistä ja raikkaasta visuaalisesta ilmeestään. Meiltä voit valintasi mukaan joko tilata valmiin menun, tai vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa tarjoilut kokonaan omien ideoidesi pohjalta. Valmiita menuvaihtoehtoja on lukuisia ja ne ovat myös muokattavissa sesongin, juhlien teeman tai vaikka värimaailman mukaan. Mitä ikinä haluatkin, me toteutamme sen.

Onnistuneen toteutuksen pohjana toimii laadukkaat raaka-aineet, joista saadaan aikaan raikkaat ja herkulliset tarjoiltavat. Esimerkiksi buffet-pöytä on toimiva ja tyylikäs vaihtoehto ihanaan herkutteluun. Meiltä saat myös suussasulavat ja tyylikkäät cocktailpalat. Valmiisiin vaihtoehtoihin hintoineen voit tutustua tarkemmin Buffet & cocktail -osiossa!

Juhlan kruunaa upea kakku tai kauniit petit foursit. Kakun voit valikoida kakkugalleriamme vaihtoehdoista tai voimme myös toteuttaa kakun alusta loppuun omien visioidesi pohjalta. Meiltä voit tilata vaikka oman nimikkoleivoksen yrityksellesi. Esimerkkejä toteutuksista:

  • Lime-mansikka-juustokakku
  • Vadelma-amarula-moussekakku
  • Valkosuklaa-mustaherukkakakku
  • Kolmen suklaan kakku
  • Sacher-kakku
  • Amerikkalainen kerros-hääkakku
  • Tuoreilla marjoilla täytetyt macarone-leivokset
  • Käsintehdyt konvehdit, esim. passion-tummasuklaakuppi, maitosuklaa-pistaasisydän ja iki-ihanat suklaatryffelit

Sekä lukuisia muita vaihtoehtoja! Voit myös kertoa omat ideasi, niin toteutamme toiveesi. Kauttamme voit tarvittaessa vuokrata myös tyylikkäät ja viihtyisät juhlatilat Turun alueelta. Autamme mielellämme myös tilan koristelussa ja muussa tilaisuuden teemaa tukevassa toteutuksessa, sekä tarvittaessa järjestämme myös ohjelman ja vaikka live-esiintyjät paikan päälle.

Raikas pitopalvelu ja catering iloisella palveluasenteella – Turku ja lähialueet. Pyydä tarjous tai kysy tarkemmin toiveitasi vastaavasta toteutuksesta!

Pyydä Tarjous

Please leave this field empty.Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn.Lue lisää: Asiakasrekisteri